Skip to Content

یک متخصص هشدارداد؛

علل ممنوعیت مصرف غذای سوخته


غذای سوخته احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد

به گزارش یزدبانو، یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: خوردن غذای سوخته، یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان دستگاه گوارش به شمار می‌رود لذا بهتر است که همراه با کباب لبنیات و سبزیجات تازه استفاده شود.

دکتر اورنگ ایلامی افزود: مواد غذایی که نیاز به پخته شدن دارند باید به اندازه کافی و مناسب حرارت دیده و به صورت نیم پز یا سوخته مورد استفاده قرار نگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: بهتر است به جای استفاده از گوشت‌های قرمز که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباء شده است، گوشت سفید مصرف شود، اظهار کرد: ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌های کلوند (روده بزرگ) و سرطان معده از جمله عوارض ناشی از مصرف گوشت قرمز و پخت ناصحیح مواد غذایی است.

وی تب مالت، سیاه زخم و کیست هیداتید را از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان نام برد و اضافه کرد: برای پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری‌ها توصیه می‌شود مردم از لبنیات پاستوریزه و استریلیزه استفاده کرده و منابع پروتئینی مورد نیاز را از کشتارگاه‌های مجاز تهیه کنند.


منبع: شمیم

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری