Skip to Content


چند نکته درباره منجمد کردن غذای پخته


برای یک وعده، حجم زیادی غذا تهیه کرده‌اید که مقداری از آن باقیمانده می‌توانید آن را منجمد و مدت بیشتری در یخچال نگهداری کنید.

به گزارش یزدبانو به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس به نقل ایسنا، فرآیند منجمد کردن در واقع هیچ یک از باکتری‌های موجود در غذا را از بین نمی‌برد بلکه فقط راهی برای ذخیره کردن موادغذایی برای مدت طولانی‌تر است.

سایت هلث‌دی نیوز به نقل از مرکز تخصصی «سلامت‌غذا» برای منجمد کردن موادغذایی پخته نکات زیر را توصیه می‌کند:

- از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای 17.7 درجه سانتیگراد یا سردتر است.

- باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود.

- برای شل کردن یخِ غذای منجمد هرگز آن را مستقیم روی کانتر آشپزخانه قرار ندهید چون این روش سرعت رشد باکتری‌ها را تشدید می‌کند و بنابراین بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید.

انتهای پیام/ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری