Skip to Content

سرآشپز یزدبانو

راز پختن یک کباب عالی زغالی و تابه ای برای زنان یزدی


کباب چون یک غذای حرفه ای به شمار می رود خانم های یزدی واهمه دارند که آن را درست کنند ولی ما با توجه به تجربیات خود و دیگران شما را با راز درست کردن یک کباب عالی و پختن انواع گوشت در تابه آشنا می کنیم.

به گزارش خبرنگار یزدبانو، چند سالی است که در گوشه و کنارشهر یزد رسم بر این شده است که آقایان کباب را درست می کنند و این بیشتر در فضای باز، حیاط و بالکن خانه و ایام 13 به در و یا تفریحات بیرون از خانه اتفاق می افتد و خانم از دور دستی بر آتش دارند و تنها مواد اولیه ان را آماده می کنند.

*مقدمات تهیه یک کباب خوب روی زغال :

1- قبل از کباب کردن گوشت، آن را در آب پیاز، سرکه و روغن زیتون بخوابانید تا گوشت نرم و لطیف شود.

2- هرگز نمک را قبل از کباب کردن به گوشت اضافه نکنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود.

3- هنگام کباب کردن گوشت، روی آن مقداری کره بمالید.

4- در حین پخت، کباب ها را مرتب روی هم فشار دهید.

5- قبل از کباب کردن، آب گوشت را حتما بگیرید تا روی اتش سفت نشود.

6- زمانی که سیخ های کباب را روی آتش گذاشتید ایتدا خوب باد بزنید تا زغال کاملا قرمز شود و کباب خود را بگیرد.

سپس دیگر باد نزنید تا به حال خود بپزد.

7- زمانی که یک طرف آن کباب شد سیخ ها را برگزدانید تا طرف دیگر نیز کباب شود.

*مقدمات تهیه یک غذای کاملا گوشتی در تابه روی گاز

برای تهیه انواع گوشت های سرخ شده، کبابی، جوجه سرخ شده و کبابی در تابه به نکات زیر توجه کنید:

1-      تابه باید از جنس چدن و سنگین باشد.

2-      تابه را چند دقیقه قبل از طبخ غذا کاملا داغ کنید.

3-      لازم است که نمک بعد از طبخ هر نوع گوشت به آن اضافه شود.

4-      روغن باید در حدی باشد که تابه چرب شود و چنانچه گوشت، سس مخصوص ندارد، بعد از طبخ گوشت را در ظرف دیگری قرار دهید و روی آن کمی کره بگذارید.

5-      همه گوشت را یک باره در تابه نیندازید زیرا در این صورت تابه سرد شده گوشت آب می اندازد و سفت می شود.

منتظر نکات خواندنی و جالب یزدبانو درباره خانه داری و آشپزی باشید.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری