Skip to Content


55 درصد پرونده‌های طلاق بافق منجر به سازش شد


رئیس بهزیستی بافق گفت: 55 درصد پرونده‌های درخواست طلاق سال گذشته در مرکزاورژانس اجتماعی این شهرستان به سازش منجر شده است.

به گزارش یزدبانو، محسن خوشگذران  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بافق اظهار داشت: در سال گذشته 159 پرونده درخواست طلاق از سوی مقام قضایی وارد مرکز اورژانس اجتماعی این شهرستان شده که با همکاری مشاوران این مرکز، 55 درصد آنها رضایت به سازش دادند و به زندگی مشترک بازگشتند.

رئیس بهزیستی بافق بیان کرد: در 45 درصد پرونده‌ها نیز به دلیل عدم دسترسی به افراد که احتمالاً زندانی بودند، همکاری نکردن یا اختلالات روانی امکان مشاوره با زوج یا زوجین وجود نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع پرونده‌های ارجاع شده سال 94 به مرکز اورژانس اجتماعی این شهرستان، 25 زوج جدا شدند و زوجین 30 پرونده هم بلاتکلیف در راهروهای دادگاه پیگیر پرونده‌های خود هستند و برخی نیز به طور جداگانه زندگی می‌کنند.

خوشگذران، تعداد پرونده‌های ارجاعی سه ماهه نخست سال 95 به این مرکز را نیز 42 فقره عنوان و خاطرنشان کرد: از این تعداد 13 مورد سازش و 9 فقره عدم سازش داشتند و بقیه پرونده‌ها در حال پیگیری است.

رئیس بهزیستی بافق، فلسفه وجودی این مراکز را توجه به مسائل و مشکلات جامعه هدف و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و کنترل و کاهش بحران‌های فردی و اجتماعی عنوان کرد.

وی در دسترس قرار دادن خدمات تخصصی به جامعه و ارتقاء توانمندی‌های افراد آسیب‌دیده اجتماعی برای مقابله با مسائل در شرایط بحرانی را از دیگر اهداف، وظایف و مأموریت‌های این مراکز برشمرد.

خوشگذران در مورد پذیرش افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: این افراد می‌توانند به صورت خودمعرف، با برقراری تماس تلفنی و ارجاع از سایر مراکز و ارگان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند.

وی یادآور شد: زوجین متقاضی طلاق، کودکان، همسران، سالمندان و معلولان آزار دیده، معتادان، بیماران روانی مزمن و فرار از منزل، افراد بی‌خانمان، کودکان کار و خیابانی و سایر اشخاصی که در شرایط بحرانی و حاد قرار دارند از گروه‌های هدف مراکز اورژانس اجتماعی هستند.

رئیس بهزیستی بافق خاطرنشان کرد: در شهرستان بافق 731 معلول با معلولیت‌های مختلف شناسایی شده که همه آنها زیر پوشش بهزیستی قرار دارند و از حمایت‌های این نهاد برخوردارند.

انتهای پیام/ ص




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری