Skip to Content

غذای فصل بهار؛

آبگوشت چغاله زردآلو، غذای محلی ابرکوه


آبگوشت چغاله زردآلو، یکی از آبگوشت های محلی و خوش خوراک مردم ابرکوه است که در فصل آمدن چغاله زردآلو آن را تهیه کرده و نوش جان می کنند.

به گزارش یزدبانو به نقل از سرو ابرکوه، آبگوشت آلوچه (چغاله زردآلو) یکی از آبگوشت های محلی و خوش خوراک مردم خوب ابرکوه است که در فصل آمدن چغاله زردآلو به بازار تهیه کرده و نوش جان می کنند. مواد لازم: نخود ۱ فنجان گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم (با دنبه) چغاله زردآلو ۲۵ عدد نمک.فلفل.زردچوبه. شمبلیله به مقدار لازم پیاز کوچک ۱ عدد طرز تهیه: ابتدا گوشت را به همراه نخود که از چند ساعت جلوتر خیس کرده ایم با یک عدد پیاز درسته پوست کنده، چغاله و کمی زردچوبه، نمک و فلفل روی حرارت متوسط می گذاریم تا پخته شود. بعد از پختن، آلوچه ها را جداگانه در ظرفی ریخته و با پشت قاشق آن ها را به دیواره ظرف می سابیم تا هسته و گوشت آن جدا شود. سپس درون یک سبد ریخته و هسته را از آن جدا کرده و  آن را به همراه شمبلیله به آبگوشت اضافه می کنیم و روی شعله کم گذاشته تا آبگوشت کاملا جا بیفتد. باید دقت کنیم که مدت زمان کمی باید شمبلیله جا بیفتد تا مزه آن تغییر نکند. سپس نوش جان کرده امیدوارم از این ابگوشت محلی ابرکوهی تهیه کنید و لذت ببرید. لازم به ذکر است بعد از طبخ، بعضی تمامی این مواد را کوبیده و میل می کنند. سهیلا اکرمی ابرقوئی



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری