Skip to Content


آشنایی با روش تهیه نان پنیر و پیازچه


این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است. برای آن که از نان پنیر و پیازچه بیشترین لذت را ببرید بلافاصله پس از آن که از فر خارج نمودید و سرد شد، میل نمایید.

به گزارش یزدبانو  به نقل از تبیان،
مدت زمان طبخ: 50 دقیقه
مناسب برای تعداد: 8 نفر
جدول ارزش غذایی برای نان پنیر و پیازچه
کالری برای یک نفر: 23 کالری
چربی برای یک نفر: 1.10 گرم
پروتئین برای یک نفر: 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر: 2.40 گرم
مواد لازم جهت تهیه نان پنیر و پیازچه:

1. کره جهت چرب نمودن: مقداری
2. آرد بیکینگ پودر دار: 225 گرم
3. نمک: 1 قاشق چای خوری
4. پودر خردل: 1 قاشق چای خوری
5. پنیر کهنه، رنده شده: 100 گرم
6. پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه، خردشده: 2 قاشق غذاخوری
7. تخم مرغ، زده شده: 1 عدد
8. کره، آب شده: 2 قاشق غذاخوری
9. شیر: 150 میلی لیتر
طرز تهیه نان پنیر و پیازچه:

1. یک قالب کیک چهارگوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب نمایید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید.
2. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید.
3. 3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آن را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید.
4. تخم مرغ زده شده، کره آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیفزایید و کاملاً مخلوط نمایید.
5. مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل نمایید و روی آن را با تیغه ی چاقو صاف نموده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید.
6. نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
7. بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد شود.
توصیه سرآشپز جهت تهیه نان پنیر و پیازچه:

در این نان شما می توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن، رزماری و ریحان بازل نیز استفاده نمایید.
 

انتهای پیام/ص

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری