Skip to Content

یک متخصص صنایع غذایی بیان کرد:

خواص شگفت انگیز کدو تنبل


ویتامین‌های و ترکیبات موجود در کدو تنبل از بروز بسیاری بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

به گزارش یزدبانو؛ به نقل از حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد می‌تواند داشته باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.

وی در ادامه افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل می‌تواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامین‌هایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.

عزیزی ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی می‌تواند از بروز بسیاری بیماری‌ها مثل بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعده‌های غذایی نهار و شام توصیه  می‌شود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، می‌تواند به سلامتی افراد کمک کند.

انتهای پیام/ش




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری