Skip to Content


میوه ای فراموش شده در درمان تب


عناب مزاج معتدل و خنک دارد و باعث کاهش حرارت و تصفیه خون می‌شود.

به گزارش یزدبانو به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، مجتبی خادم الحسینی کارشناس گیاهان دارویی گفت: عناب گیاهی با نام علمی Ziziphas jujube و از خانواده کنار درختی است که تا 8 متر ارتفاع دارد و بیشتر در نواحی گرمسیری رویش دارد. میوه زیتونی شکل و قهوه‌ای رنگ است و براساس شکل ظاهری برای کلیه بسیار مفید است.   وی درباره مزاج عناب گفت: مزاج معتدل و خنک دارد و در برابر شوری و خشکی بسیار مقاوم بوده که بیشتر در بیرجند استان خراسان می‌روید.   کارشناس گیاهان دارویی به ماده موثر عناب اشاره کرد و گفت: آنتراگلیکوزید و فروکتوز زیادی دارد و برگ عناب حاوی ماده‌ای است که موجب کاهش خارش‌های پوستی می‌گردد.   خادم الحسینی با بیان این که مهمترین خاصیت عناب در تصفیه خون است اظهار داشت: این میوه باعث کاهش حرارت خون در بدن شده، خون را تصفیه و دمای خون را پایین آورده و دمای بدن را نیز کاهش می‌دهد.   وی عناب را برای سرماخوردگی مفید دانست و افزود: گرفتگی، سوزش و خارش گلو را از بین می‌برد، علاوه بر این ادرار را زیاد می‌کند.   کارشناس گیاهان دارویی با اشاره به جوشانده برگ عناب تصریح کرد: این جوشانده با برگ‌های آسیاب شده عناب به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر تهیه می‌شود که با یک هفته مصرف، خارش‌های پوستی برطرف می‌گردد.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.

ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری