Skip to Content

یزد بانو/ نکات خانه داری

چگونه یک پلو با رنگهای طبیعی تزئبن کنیم


اغلب بانوان ترجیح می دهند پلو های خود را با زعفران که قیمت بالایی دارد تزئین کنند ولی ما یک روش ساده و ارزان را برای به دست آوردن یک پلو با رنگهای بنفش، قرمز، نارنجی وسبزآموزش می دهیم.

به گزارش خبرنگاریزدبانو، دردنیای رنگارنگ امروزکه چشمها را با رنگ مجذوب خود می کنند و در این میان بازار تبلیغاتی سودجویان گرم است تا به هرنحو جیب خود را ازهزینه مخاطبان انبوهی که به محصولات رنگارنگشان روی می آورند پرکنند مخاطب هوشیار باید مراقب سلامت جسم و روح خود باشد و اجازه ندهد قدرت تصمیم گیری درست با هیاهو و جذابیت تبلیغاتی از دستش خارج شود.

تصمیم گرفتیم در گفتگو با زهرا دهقان که در گفتگوی قبلی روش پخت ماهی را در چند مدل به ما اموزش داد؛ راه رنگ آمیزی و تزئین برخی مواد غذایی را ازطریق تهیه رنگهای طبیعی غذایی به بانوان کدبانو آموزش دهیم تا سهمی در کاهش استفاده از رنگ های غیر طبیعی داشته باشیم.

*روش تهیه رنگهای خوراکی :

- رنگ قرمز

برای داشتن رنگ قرمز یک چغنر تازه سرخرنگ لازم است . آن را خوب می شوییم و پوست می کنیم و بخارپزمی کنیم .گ به دست آمده پس از سرد شدن برای تزیین آماده است .سعی کنید اب کمی در ته ظرف باقی بماند.

- رنگ سبز

اگر چند برگ تازه اسفناج را اگر اندکی حرارت دهیم برای کار تزیین و رنگ آمیزی آماده است .آب به دست آمده را از برگ جدا کنید.

- رنگ بنفش
         
یک برگ کلم قرمز را در یک ظرف مناسب گذاشته و با ریختن مقدار کمی آب روی آن و حرارت دادن، رنگ بنفش به دست می آید .

- رنگ نارنجی
     
از یک هویج خوشرنگ با اضافه کردن کمی آب و دادن حرارت و بخار لازم می توان رنگ نارنجی را به دست آورد.

نکات مهم و لازم :
- می توانیم رنگ را یکجا تهیه کرده و در فریزر برای مواقع لازم نگهداری کنیم اما اگر تازه مصرف شود برای سلامتی بهتر و دارای کیفیت بالاتری است.
- می توانیم برای خوش عطرشدن رنگ از اندگی گلاب استفاده کنیم.
-اندازه دلخواه خود را  برای تزیین در نظربگیرید و مواظب باشید برای تزئین پلو زیاد آبکی نشود.
-سعی کنید رنگها غلیظ باشند تا موجب آب افتادن برنج نشوند.
- برای رنگ آمیزی کیک با چند رنگ باید مواد کیک را در مرحله آخربه چند قسمت تقسیم کرد و رنگ را به هرکدام جداگانه اضافه کرد و مخلوط کرد.
- البته برای مهارت در این کاربه اندکی زمان نیازاست تا با تجربه و صبرکار بهتر از آب درآید.

- در فصل زمستان که شلغم گرم می چسبد و برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است کدبانوی خانه با اندکی هنرمندی و ذوق می تواند این خوراکی مقوی را به مذاق کودکان بدخوراک شیرین وخوشمزه کند. آنهم با رنگ آمیزی شلغم ها با اندکی رنگ چغندر و حتی بعضی خانمها قبل از پخت شلغم آن را با شکل های زیبا برش میدهند و سپس بخارپزمی کنند و پس از پخت سفیدی شلغم را که به شکل گل دراورده اند با سرخی لبو تزیین می کنند و اینگونه لحظات مفرحی را در سرمای زمستان کنار خانواده سپری می کنند.




رای شما
میانگین (10 آرا)
The average rating is 3.6 stars out of 5.


ویژه زنان ویژه زنان

نکات خانه داری نکات خانه داری