Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

در ماه شعبان؛

تهیه براتی، سنت دیرینه مردم مهردشت


یکی از رسوم دیرینه مردم شهر مهردشت، تهیه نان براتی در ماه شعبان است.

به گزارش خبرنگار سرو ابرکوه از مهردشت، ماه شعبان ماه رسول الله (ص)، ماه استغفار و برائت جستن از گناهان است.

یکی از رسم های دیرینه مردم شهر مهردشت در ماه شعبان المعظم، تهیه نان های روغنی است که به اصطلاح قدیمی های این شهر براتی نامیده می شود.

در تهیه این نان موادی از قبیل، آرد، روغن، آب، شکر، زردچوبه، نمک و هل استفاده می شود. به این ترتیب که بعد از درست کردن خمیر این نان با استفاده از آرد، زردچوبه، آب و نمک، خمیر را به شکل گلوله های کوچک درآورده و بعد آن را با دست صاف می کنند و درون تابه پر از روغن قرار می دهند تا سرخ شود. پس از سرخ شدن، براتی ها را از تابه خارج نموده و همچنان که داغ است بر روی آن شکر، هل، دارچین و گاهی پودر نارگیل و پسته می پاشند.

خانم های خانه دار مهردشت، پس از تهیه براتی که اغلب در روزهای پنج شنبه می باشد، آن را بین مردم محله پخش می کنند تا برای اموات خود خیرات فرستاده و برای آنان در این ماه عزیز طلب غفران و مغفرت نمایند.

 


 




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد